Kraaien tellen.

Vandaag is mijn liefste tweejarige bij Oma wakker geworden. Gisteren is ze samen met mijn schoonzus Maasmechelen Village gaan onveilig maken… op zoek naar een kleedje om aan te doen wanneer ze haar tante in trouwkleed mag voorgaan.

Wij hebben er dan van genoten om onder ons tweetjes te gaan eten en naar de cinema te gaan. Lekkere kaaskroketjes. Omwille van de zwangerschap een slaatje met warme groenten genomen, maar dat viel tegen :/. Daarna de late film – pirates 4 – en dus ook veel te laat in bed. Ondanks tijd en geen kinderen, heeft Mr. Papa dus op zijn kin mogen kloppen.

Ook vanmorgen was het niet echt de moment. Een zwangere vrouw opteert dan om zo snel mogelijk het toilet te zoeken, wat ook niet bepaald aantrekkelijk is, kan ik me voorstellen.

Vanmorgen zijn we eens koffiekoekjes gaan halen en die hebben we smakelijk opgegeten met op de achtergrond wat Counting Crows. Muziek die ik nooit zal beu worden, hij lijkt op mijn lijf geschreven.  Mijn huis is dan plots MIJN huis, gezellig, warm en muzikaal.

Nu nog even genieten van een zetelmomentje voor we ons poppemieke weer gaan halen… en ze voor het eerst in haar grote bed mag slapen…

Advertenties

Een gedachte over “Kraaien tellen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s