Koemelkallergie.

Toch nog maar een bezoekje bij de kinderarts gebracht en we zijn moeten overschakelen naar een nieuwe pap: Novalac Allernova AR. Een antirefluxpap zonder ook maar iets van koemelk. De vreselijke geur en de vieze smaak, maken dat Andreas zijn flesjes maar half op drinkt. Ergens in de helft van zijn flesje begint hij te wenen. Het lijkt alsof hij nog wil eten, want hij begint zeer hevig ‘te zoeken’, maar hij duwt telkens weer de fles uit zijn mondje.
Tut to the rescue dan maar. Het is redelijke dikke pap, dat is misschien de reden waarom hij toch drie uurtjes slaapt, maar hij gaat toch meer moeten leren drinken.

De ontroostbare weenbuien lijken dan weer afgenomen te zijn. Hoezee! Hij weent nu ongeveer een half uur na elke maaltijd.  Hij lacht meer, maar wel enkel als je er tegen bezig bent.

Ik heb een afspraak gemaakt bij een vrouwelijke ‘Derek Ogilvie’. Een zekere Lut gaat een ‘channeling’ doen bij onze jongen om te zien waar hij problemen mee heeft, wat hem ‘ongelukkig’ maakt. Ik ben alvast benieuwd naar wat ze te vertellen heeft. Baat het niet, dan schaadt het niet. Denk ik.

Advertenties

Een gedachte over “Koemelkallergie.

  1. O tjonge Mamma, wat is er veel gebeurd hier. Je hebt al een tijdje niet meer geblogd…ook niet zo gek met een jonge baby die veel aandacht vraagt en een klein meiske. Dank voor je leuke bericht hier rond de jaarwisseling. Ik blog en facebook ook zo wat met vlagen. Was hier dus ook weer een hele tijd niet langs geweest. Ik hoop dat de rust wat is wedergekeerd met jullie kleinste. Ik ben toevallig zelf verpleegkundige op een Ouder en Kind centrum en zie veel ouders met kids tussen de 0-4 jaar. En soms is de start gewoon lastig. Ja daar heb je niet zoveel aan, maar het kan zo’n gezoek zijn in het begin wat er nu aan de hand is met een kind. Waar komt het huilen vandaan? Waarschijnlijk ben je die fase nu al lang weer voorbij en kun je er meer van genieten. Ik hoop het. Tot de volgende keer!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s